Vrei sa afli mai multe informatii ?

Completeaza in formularul alaturat datele tale de contact si cateva cuvinte despre cum am putea sa iti fim de ajutor. Vom reveni cat se poate de repede cu raspunsul nostru.

Contacteaza-ne

Ce cred clientii nostri

In relatia cu NextGen, echipa Business Media ne-a surprins cu nivelul ridicat de profesionalism, input-ul excelent, flexibilitatea si implicarea de care au dat dovada de-a lungul proiectului, facand ca acesta sa fie realizat in timp util si la standardele cerute de catre noi.

Astfel, incepand cu iulie 2012 clientii NextGen pot efectua platile facturilor in siguranta pe site-ul nostru folosind tool-ul realizat de Business Media.

Lucian Trifu, Director marketing, Next-Gen Communication

In cei 6 ani de colaborare pe care ii avem deja, m-au convins de nivelul ridicat de profesionalism si promptitudinea de care au dat dovada in rezolvarea oricarei solicitari.Incepand cu anul 2008, toate operatiunile clientilor companiei pe piata PZU au fost trecute pe platforma online dezvoltata de Business Media pentru care am primit doar aprecieri pozitive .

Jack Cutisteanu, CEO, Petprod

I am quite amazed by the level of technical skills used to create the unique TouchPoint service terminal

They managed to integrate all the equipments required for a wide variety of operations, from designing the interior functionality to the final cuts in the facia... an epic task

Klaus Trox, CEO, Friendlyway AG

Cativa parteneri

Colaborare inceputa in 2006

Colaborare inceputa in 2006

Colaborare inceputa in 2003

Colaborare inceputa in 2003

Colaborare inceputa in 2008

Copyright 2012 © Business Media Soft